SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, November 30, 2012

MEMORI DAUN PISANG

Taman Cabaran kata ko! Salah paham! Taman Cabaran tu kat celah lain. Tempat yang kitorang melepak ni adalah kat taman depan PICC tu, haaa..! 

Ya ampon... sebab salah info! Hu3...

1st time kot lepak kat sini. Secara tak sengaja & tanpa dirancang. Dah tak tau nak melepak kat mana. Dari kejauhan nampak macam best. Moh la kita singgah... ;)

Hujan lebat wooo... masa tuh! Pakai payung pun still tempias2 jugak. Sojuk!

~ View cantik! Ada tempat lepak... ada bangunan pencakar langit di sinun... ada orang tengah surfing... bot lagik... Rasa hebat sangat dah! He3... 

~ Tourist yang comel... Pengakuan ikhlas nih! Hiks...

~ Bajet dia boleh angkat bangunan tu la kan... Hmmm... layankan je... ;P

~ Awan mendung hitam sedang berarak. Gelap betul suasana masa nih! Macam dah senja! Padahal baru pukul 10 pagi kot.

~ Seluar dah basah-lencun tapi, tetap gigih nak tayang kasut bermunge oren. Heh!

~ Layankan lagik...

~ Manja tak? Manja tak? Ahaks3...

~ Aku suka gambar nih. Sebab pertama adalah sebab aku yang amik gambar nih. He3... Sebab kedua pulak adalah cantik kot... nampak macam lukisan.

~ Cantik jugak...


Ada la dalam 30 minit melepak kat taman tuh. Roger2 Awa, katanya dah sampai kat parking lot. So, kitorang pun geraklah naik PICC balik. 

Hmmm... on the way nak masuk kereta (still hujan), tetibe terimagine... kalau berpayung pakai daun pisang time hujan2 macam ni, kan dah boleh buat video clip Memori Daun Pisang... Kan3..??? Ahaks3... 

Amelina ngan Iwan dangdut tukar jadik Areleez ngan Asrol dangdut. Amacam..??? ;P

*feelingberguling2sambilpegangmungemataharibesorgedabak!*

Ha3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

@YUNID@TI said...

comelnyer kasut die...... :) sweet couple...

Cho Zila said...

tapi nampak gambar oberseeler pulak.. memang orang amek gambar terer...

ArELeEz said...

@YUNID@TI,
tuan kasut pun comel jugak kan? hiks..

semoga seet couple sampai bila2.. amin.. ;)

ArELeEz said...

Cho Zila,
owh.. really..? he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google