SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, November 18, 2012

EHEM2!!! ;P

Ehem2!!! 

Batuk2 manja merangkap batuk2 menyakat Memem. He3...

Kenapa Memem? Hmmm... sebab kitorang & family sebelah mertua nak bertandang ke rumah bakal menantu mertua merangkap girlfriend Memem. Yana namanya. Bukan merisik tapi, sekadar nak berkenalan dengan familynya. Sesambil tu, discuss2 la jugak pasal next step. 

~ Rumah yang kami nak terjah ni adalah rumah nenek Yana kat Sungai Besar, Selangor. Kami sesat sikit. Berhenti bawah pokok sementara tunggu Memem calling2 Yana tanya direction. 

~ Bawah pokok pun aci je nak berposing. Sila abaikan perut muncit yang terexpose tu, ek! He3...

~ Hokay! Dah cover dah. ;P

~ Perbezaan tinggi yang ketara. Menciklah! 


~ Jijah kena sengetkan badan sikit, baru la tak nampak ketara sangat. Hiks...

~ Ok, fine! Memem dah panggil, ajak gerak. Rentikan berposing. Jom2!

Akhirnya, sampai jugak kami ke destinasi. Terima kasih kepada Ayah Yana sebab sudi jadik 'GPS' untuk kami. He3...

Sembang2... makan2... discuss2 apa yang patut... lepas tu, kami mintak diri dululah. Dipendekkan cerita, hal2 merisik & meminang akan dijalankan pada bulan Disember nih. Insyaallah...

Tak balik terus sebab nak singgah 1 lagik rumah sedara. Abang Li namanya...

~ On the way nak ke rumah Abang Li, terserempak pulak dengan accident. Rasanya tak teruk sangat kot. Tapi, tercabut jugaklah bumper kereta tuh. Haish! Berhati2 la di jalan raya. Peringatan untuk diri sendirik jugak.

~ Sampai dah kat rumah Abang Li. Kanak2 riang sedang bergembira di halaman rumah. He3...

~ Gediks betul kanak2 riang yang baju kelabu tuh. Ahaks3...

~ Ecewah diorang nih!

~ Hijau!

~ Budak sekolah pergi lawatan ke kebun munge... macam ni lah! Hiks...

~ Faiz dah berdiri sama tinggi dengan Mak Anjangnya. Errr... Faiz yang cepat meninggi ke atau Mak Anjang yang memang kekurangan inci? Owh3...

~ Isteri Abang Li kata tu munge melati. Terus Kak Ti feeling2 sambil berposing sebab nama penuh Kak Ti adalah Melati! So, ni gambar Melatikuasadua lah! He3...

~ Duta facebook in-charge. Tayang selipar ke tayang perut? Ha3...

~ Couple nih tak habis2 nak bermanja2-an. Gasak koranglah! He3...

~ Dah letih. Duduk pun acilah!

~ Darakuasalima! Ha3...

~ Poyos habis bebudak nih! Layankan je...

~ Sibuk carik apa pun tak taulah! 

Lebih kurang pukul 7 malam jugaklah baru kami gerak balik. Cadang nak singgah makan ikan bakar kat Simpang 4, Hutan Melintang. Tapi, tutup la pulak. Kuchiwa di situ...

Last2, makan kat rumah mertua je. Kenyang perut, sukahati. Jom balik, tido... ;P


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Mrs Mikko said...

xpa xpa..
kekurangan inci itu comel!
hehehe

ArELeEz said...

Mrs Mikko,
owh.. betul sgt kot! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google