SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, November 18, 2012

PENGANTIN BIRUUU...

Hujung2 tahun ni banyak betul kenduri kahwin. Ramai yang amik kesempatan nak buat majlis kahwin sempena cuti sekolah sebab nak kumpulkan sedara-mara. Termasuk la bff Mak, Cik Siah...

Actually, ni majlis bertandang samadengan majlis belah lelaki. Majlis belah pompuan dah lama buat dah. Korang boleh baca kat sini

Tak tau la kenapa diorang punya majlis ni gap sangat. Tak kesah la kan... asalkan mereka bahagia... ;)

~ Kiranya, kitorang ni jadik ahli rombongan la... 

~ Rumah pengantin lelaki kat Lekir. Tak la jauh sangat kan... Sedang2 je...

~ Sampai2 terus makan beradab. Wah, ini sudah bagus! Sebab perut pun memang dah berkeroncong. ;P Kitorang join makan beradab dengan pengantin.

~ Pengantin tengah discuss kot nak amik lauk apa. He3...

~ Dah namanya pun makan beradab kan... So, harus la makan sopan2 gitu! Ecewah! Ha3...

~ Udang goreng tepung tu yang paling banyak ah kak sebat! Macam sepinggan tu aku yang punya pulak sebab mereka2 yang lain macam takde nak mintak2 hulur pun kan... Dah tak sopan kekdahnya... ;P

~ Lepas makan beradab, pengantin bersanding kat dalam rumah pulak. 

~ Tema adalah biru. Tapi, aku ngan mak pakai ijo. Larik tema. Ha3...

~ Pengantin nampak biruuu... He3...

Elok pulak cuaca hari tu, tak hujan. Tapi, panas membahang kot! Berlengas badan. Lepas salam2, kitorang terus balik. Nak kejor bilik air, nak mandi. Hu3...

Kalau rumah pengantin tu ada swimming pool kan bagus! Awal2 lagik ah kak tumpang terjun buat gimrama. Ko mampu..??? Ha3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

Fitri Senin said...

sangat cantik...!!!!

ArELeEz said...

Fitri Senin,
sape? sayakah? ahaks3..

ketikketok said...

semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

ArELeEz said...

ketikketok,
amin..

owh.. ok. tq for info.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google