SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, March 4, 2009

KeJoR yEoP kEjOr!!!

Mlm td, aku tgk bola, ok! Yess!!! Jgn xpecaye, u ols..! Coz aku pon cam xcaye jer 'muka anti-bola sepak' cam aku nih bley gi layanz bola lak. Live lak tuh! Isk3... aku sendiri pon musykil banget nih! Owh...


~ My 'sayang' punye pengaruh la nie... Huuu...


~ Gi 4 orang, my 'sayang', me, my SIL & BIL. Kitorang gerak ke Stadium Perak, Ipoh around 8. Ramai wooo manusia2 kaki bola yg melepakin' layanz game. Isk3... musykil aku kat diorang nih, ape dah xde mende yg lg menarik & happenin' ke yg diorang nak tgk instead of bola?! Pdhal, bola tu bulat jer, pastu tendang2, rebut2. Ape kes..?!!! Beli jer la sorang 1, xyah nak rebut2. Plus, bknnye mahal pon harga sejibik bola... Tul x, tuan2 & puan2 sekalian??? Heh3...


~ Org len dok khusyuk, sibuk2 t'pekik t'lolong b'sorak bagai... aku lak dok sibuk2 snap sane snap sini. Ade aku kesah..?!! ;P


~ W/pon aku bkn diehard fan of bola sepak, ala2 suam2 kuku gitu, tp aku tetap pakai baju kaler penyokong Perak, ok! Semangat itu penting... ;)


~ My 'galfren' dat nite... my SIL Udda... Cik adik nie pon same tau! Kata xminat bola, tp mase kat stadium, suara dia gak yg aku dengor b'sorak2 bagai... Siap kritik2 player lg tuh! Kalah Shebby. Muahaha...


~ On da way gi stadium tu ujan tau! Tp, ujan2 pon ramai gak yg dtg tgk. Sib baik mase we ols sampai ujan dah berenti. Kalo x... 'Memori Daun Pisang'la jwbnye...


~ Berlaku sedikit masalah nampaknye...


~ Owhhh... injured rupenye... Stretcher, plzzz... ;P


~ Aku sker tgk pakcik yg pakai baju kotak2 tuh! Alaaa... yg montel2 tu, ha! Sgt b'semangat & m'debarkan, ok dia tgk game.

~ Xsenang duduk dia bila Perak main ala2 xmenepati standard SIRIM, gitu! Isk3... sabor, pakcik... sabor...

Owhhh... lupe nak bgtau sape vs sape kan... Hmmm... Perak vs S'ngor. & da result was Perak 1, Sngor 2. Mengamuk supporter 'Kejor Yeop Kejor' includin' my 'sayang'. Well... dlm game mesti ade pemenang & pengalah kan?! Adat b'tanding, gitu!

* Tp, kan... aku rase aku cam dah t'interested sket la kat football nih! Kalo ade game len pasni, rase2 cam nak tgk lg jer... Erkkk... sudahhh... ;P

4 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

wah...cayalah...
gi tgk bola...
semngt kesukanan..
lps ni selalu la tgk bola ek..
hehehe

ArELeEz said...

TEACHER OF SOMEONE,
owhh.. rela dlm pakse gitu! he3.. tp, pasni kalo ade kesempatan, rase2nye nak tgk lg la.. cam besh jer.. ;)

Faizah_Haris said...

sib baik update copekkk...kalo tak? eheheh den cubittt hahahaha...

ArELeEz said...

Faizah_Haris,
well.. dah tau dah kalo xupdate kang mesti kene cubit! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google