SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, March 5, 2009

AkU b'kUrSuS Lg...

Sok aku kursus la, u ols... Owhhh... boringnyeee... Lame plak tuh! 3 days, 6-8 Mac. Plus, kalo kursus time weekdays ok la gak! Bley melarikan diri sebentar dari kesibukan keje2 di opis. Nie kursus mase weekend, bknnye melarikan diri, tp m'ganggu waktu tido b'kualitiku jerk! Hu3... Kursus kat Tepeng Golf Resort. Kursus Modal Insan namenye.

Sepatutnye, aku kursus di Perlis. Tp, last minute ade changes lak! Diorang cakap xjadik nak anta staf Wilayah gi kursus coz diorang nak focus kat staf Negeri dolu. Tp, Wilayah still kene gi kursus kat Tepeng. Hmmm... yo la... yo la... Sker ati korang la... 'Saya yg menurut perintah' jer...

Tp, kan... ade ke Negeri faks surat yg nan ado tentatif kursus. Senarai edaran pon nan ado! Even signature pon nan ado gak! Bila aku call tanye pasal mende2 yg nan ado tuh, diorang cakap Head lom faks lg. Laaa... follow up la woiii!!! Xkan nak tunggu jer faks yg xkunjung tiba tuh! Watnye Head xfaks2, jenuh lak kitorang nih nak arrange mase b'tolak. Tu pon nak kene ajar ke??? Hadoiiyaiii...


~ Muka boring aku mase attend Bengkel Fail Meja baru2 nie. Tp, bile tiba time makan, ilang trus tahap keboringanku. Laju jer aku terjah cafe. Muahaha...

* I think I need & have to call Head by my own la... Huhuhhh...

6 comments:

fealize_eleanoer said...

adoi la...

kalo mak la nyah..mmg x koseeee nk kursus2 time wiken ni tawww! mase itu utk anakku!

ape kate ko wat2 kena sawan babun nyah...harusssss dpt mc...hikhikhik!

=))

ArELeEz said...

fealize_eleanoer,
tu la pasal..! rase cam nak mogok jer.. hu3..
hmm.. menarik gak idea tuh! akan dip'timbangkan! muahaha..

My Blog said...

takpe gak kejap.. i ni esok nak gi 2 minggu handle kursus.. tinggal laki mak nyah

lily lotus said...

tak efficient betul mereka2 itu

ArELeEz said...

My Blog,
waaaa... lame tuuuuuu.... leez yg kursus 3 ari 2 mlm pon windu2-an banget kat my 'sayang' woo.. ;P

ArELeEz said...

lily lotus,
mmg pon.. huhuhh..!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google