SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, March 13, 2009

GaMbAr KuRsUs LaGiK...

Jom layanz gambar2 kursus yg aku attend last week! Ari tu upload sket jer, ade lg saki- baki yg xdiupload.


~ Nie mase nak 'b'pisah sementara' ngan my 'sayang'. Sedey wooo... Rase cam xmo gi kursus jer. Hu3...


~ Datuk Johan tgh bg speech.


~ Makanan yg disediakan so far, ok la... Tp, cam tawar sket la... Tp, dlm tawar2 tu pon, abis gak aku makan. He3...


~ Pas lunch, sementara tunggu nak masuk hall balik.


~ Boring, ok! Magazines yg ade kat lobby tu sume pasal golf & deco. Aku pon amik la Anjung Seri nih, konon2 nak ilangkan keboringan la... Tp, hampehsz jerk! B'tambah2 boring ade la... Huhuhhh...


~ Akak2 nie dok bz b chit chat hal dlm negara...


~ Aku lak dok bz b b'posin'2-an. Muahaha... Owhhh...


~ Backdrop kursus...

On da way back ari Ahad tu, my 'sayang' dah janji nak bawak aku gi tgk wayang. So, kitorang menyinggah kat Kinta City.


~ Punye la q kan...


~ B'semangat jer... Skali ticket abis wooo... Yg ade cuma kul 11.45 p.m. Xmo la... Kang nak balik, my 'sayang' dah la drive sorang2. Ting tong plak kang! Hu3... Nak nangis nie... Hu3...


~ I ngidam tau nak tgk citer nih! Owhhh... Upin... Owhhh... Ipin... Uwaaaaaaaaaaaaaa............ :(

6 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

kat upin ipin pun leh ngidam yerrrr.....hikss, akak pun x suka tgk majalah anjung seri tu...rasa deco dlm tu utk org kaya raya ajer....x sesuaiiiii...

Aku... Dia... Kamu.. said...

Aku pun smpi skrg x ble tgk lagu citer ni. Kat jusco bukit raja ni dah 3 mggu full book. Giler betul! Agak2 hg ler box office agaknye ek???

ArELeEz said...

RaFFLeSiA MeRaH,
well.. ngidam luar biasa, gitu! ahaks..
leez mmg xbley blah ngan magazines2 yg sewaktu dgnnye tuh! owhh..

Aku... Dia... Kamu...,
bkn stakat box opis jer, tp ice box.. pencil box.. sume la...! ha2..
tp, aku xkira! aku nak tgk gak! hu3..

lily lotus said...

sian..mmg nmpk kebosanan menunggu, hehe..once a while 'berpisah sementara' camni syok pe

My Blog said...

akak suka anjung seri tu.. tiru concept jer.. yg mahal jgn ikut.. yg murah dan berpada jer ikut... hihiii

ArELeEz said...

lily lotus,
tau xpe..! hu3..

My Blog,
owhh.. really?? hmm.. leez lom sampai seru lg kot! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google