SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 13, 2014

PUNCAK JAYA

Ada yang tertinggal rupanya cerita KIK, Diamond Wave peringkat Negeri Perak. Hmmm... mohon buat sambungan, ek?! ;P

Simple je... Just nak share apa yang terjadik di hari terakhir konvensyen. Rasa rugi pulak kalau tak share sebab muka ni comel sangat..! Bak Nelydia Senrose gitu, noks..! Awwsss..!!! Ha3... #StatementMohonDilempang

~ Tempat yang sama dengan hari presentation, Dewan Bankuet, Bangunan SUK Perak. Susun atur je yang berbeza. Kami ditempatkan mengikut meja & kumpulan. Maknanya, 1 meja bulat = 1 kumpulan.

~ Koir SUK Perak sedang perform. Hebaklah diorang..! Siap ala2 bersilat bagai... 

4 lagu kot diorang perform. Paling thorrbahekkk... adalah lagu Puncak Jaya. Tau ke tidok lagunya yang mana 1? Alaaa... yang cenggini tu... 

Nyalakan azam membumbung 
Padukan tekad & waja 
Songsongi ombak bergulung 
Menuju ke pulau cita 

Setitis jadikan laut 
Sekepal jadikan gunung 
Namamu kelak disebut 
Jasamu kelak disanjung 

Nyalakan tekad di hujung cita 
Sama muafakat ke puncak jaya 
Sembah setia sepenuh jiwa 
Untuk nusa & negara 

Kan megah langit dijunjung 
Rela bumi nan dipijak 
Kan megah ibu mengandung 
Putera puterinya berjasa 

Hah, boleh imagine kan? Kan3..??? ;P 

Perrgghhh..!!! Bila time lagu ni, terus rasa macam nak mintak form jadik ahli. Ha3... Over sangat tau..! ;P

~ Perasmian penutup oleh MB Perak. Clap3... ;)

Di hari terakhir tu jugaklah hari pengumunan keputusan. Menang kalah, adat pertandingan. Yang penting, semua kumpulan dah cuba yang terbaik. 

Kutip pengalaman, simpan baik2, untuk panduan masa depan. ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

Diana Rashid said...

tu kenapa bergambar sambil tidur tu?/ekekek

ArELeEz said...

Diana Rashid,
ngantuk kot.. dok siapkn buku projek. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google