SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, November 19, 2014

1 PAIN

Hari ke-2 admitted...

Mak breakfast roti potong kosong dengan air teh 3 in 1 tanpa gula. Boleh agak la kan... betapa tawar hebennya menu tersebut. Kesian Mak... Mak lapor tapi, terpaksa telan. Aku pun sedeh. Redha dalam diam je demi untuk tengok Mak sihat. Tsk3...

Lepas Mak habiskan breakfast, aku balik rumah. Siap2 & masuk opis macam biasa. Tengahari tu, Mak roger2 My 'Jebat', mintak tapaukan roti potong Gardenia. & tengahari tu jugaklah 'delivery roti' sampai. Terima kasih, My 'Jebat'... Service bagus sangat nih..! Ha3...

Rice porridge hospital tak mampu nak tampung kapasiti perut Mak. Maksudnya, roti tu buat alas perut Mak bila lapor sangat. Cenggitu...

Pukul 6.15 petang, aku & My 'Jebat' tengok Mak. Berboraklah kami sampai ke Maghrib. Sebelah tangan Mak dah ada drip. Air & 1 pain darah dah selamat masuk dalam badan Mak. Muka Mak pun dah kurang pucat. Dah mula naik balik serinya. Macam Neelofa! Eh! Ha3...

Actually, aku suka... Syukur... ;)

~ Rancak bercerita. He3...

~ Nasib baik katil tak runtuh. Ha3...

~ Sayang Mak sebanyak infiniti... ;)

Mak kata, malam tu tak teman Mak pun takpe. Mak ok jerrr... Plus, Mak dah mula tambah 'friend list'. 1 'jiran' katil sebelah & 2 'jiran' katil depan. Condition Mak pun makin stable. So, aku tak tido wadlah malam tu.

Pukul 9 malam, aku roger2 Mak. Tanya khabar terkini & wish goodnite. Dengan harapan, Mak dapat relax & mimpikan yang indah2 je malam tu. ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

Diana Rashid said...

Ada kawan tak la dia bosan sangt..kan??bagi ipad la satu..layan pesbuk ye makcik..heheh

Solehah said...

Semoga Mak Leez cepat sihat..amin..

ArELeEz said...

Diana Rashid,
aah. buleh la mak b'gurau-senda dgn kwn tu. he3.. dah offer tab tp, mak xmo. pening katanye.. he3..

ArELeEz said...

Solehah,
aminn.. tqvm..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google