SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, May 20, 2012

BILA KONTRAKTOR LAWAN WANITA...

Jangan tak tau... my 'sayang' sekarang tengah gigih bersukan balik. Misi nak menjadik sportsman kata ko! ;P

Main bola sepak & badminton. Join geng2 kontraktor dialah. Siap ada Perlawanan Persahabatan lagik, noks! Dasat2... ;P

~ Jangan sentap, ek bila tengok tarikh kejadian. Harap maklum. Heh3...

Sebelum game nih, boleh dikatakan tiap2 petang my 'sayang' pergi training main bola kat padang SMK Seri Kandi. Kesian bini dia asik kena tinggal kat rumah. Owh... sob3...

Heh! Propa sangat..! He3... My 'sayang' ajak je aku join tengok dia training. & ada la jugak 3-4 kali aku pergi tengok. Tapi, kalau penat sangat memang tak la... Sebab diorang training mostly on weekdays, lepas opis hour, kekdahnya...

Tapi, bila tiba hari game, memang takde kompromilah! Ah kak kasik full support kat my 'sayang'. Ah kak datang tengok dengan mak. Abang & family pun join jugak. Sokongan moral kata ko! ;P

~ The VVIP-ies...

~ Penyerahan cenderahati daripada Pengerusi Persatuan Kontraktor Melayu Malaysia Hilir Perak (PKMMHP) kepada VIP jemputan.

~ Players pun bertukar2 cenderahati jugak.

~ Eh! Lupa nak bagitau... actually, game ni adalah antara PKMMHP dengan Pasukan Bola Sepak Wanita Kebangsaan Malaysia.

~ Means, geng kontraktor vs geng wanita la nih.

~ Bergambar tak hengat dulu sebelum masuk padang.

~ WANITA, hokay..! ;P

~ Pose senget daripada my 'sayang'. He3...

~ Game belum mula, my 'sayang' dah terjah 'tangki' air minum dulu. Adeh3...

~ See2!!! 

~ Let the game begins...

~ Jaga2!!! 'No. 79' nak masuk padang..! Ha3...

~ 'No. 79' pemain faveret ah kak..! Owh... 'Abang No. 79'... Heh3... 

~ WANITA injured!

~ WANITA menggelecek, 'Abang No. 79' mengejor! ;P

~ 'Abang No. 79' semput sebab bloating, terlebih minum air sebelum masuk padang. Ha3...

~ Pom2 girl yang nampak boyish. Heh3...

~ Pom2 girl #2. Cewwah!

Nervous tau ah kak menengok game nih! Nervous takut kontraktor kalah 1 hal... nervous tengok my 'sayang' yang berlari2 anak kat tengah padang pun 1 hal! Jarang kot tengok my 'sayang' berlari2 macam tu... Takut pengsan bawak perut. Ha3...

Kontraktor menyengat jugak mula2. Siap sumbat gol lagik. Tapi, wanita takmo mengaku kalah. Akhirnya, wanita menang, 3-2. Congrats2...

Walaupun kontraktor kalah tapi, dapat sumbat 2 gol tu pun dah kira orait kan... Chill2... ;)

Well... orang kata, kalau seseorang lelaki tu jenis sportsman, badan dia makin fit. Tapi, kalau elok2 lepas habis game dia bantai makan kuih dengan bihun goreng siap minum air ais bercawan2, macam mana nak dikategorikan tuh? *Merujuk kepada my 'sayang', ek!* 

;P


:: Like3, ek! ::



2 comments:

azzey said...

dl hari2 g pdg ni jogging....

ArELeEz said...

azzey,
org pun hari2 gak gi. tp, gi mkn ayam goreng zohrah bibi. la3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google