SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, May 18, 2012

MISI MENCUNKAN SKT

2 minggu kebelakangan ni adalah minggu2 yang sibuk. Dimukadimahkan dengan kursus HRMIS, membawak ke meeting admin, membawak pulak ke seminar. Fuh! Rasa macam tak berapa nak menjenguk opis pulak. Kerja kat opis tu toksah ceritalah... memang menimbun! Hu3... Semput... :(

16 Mei 2012... orang lain sibuk sambut Hari Guru, aku dengan Ros pulak sibuk mengattend Seminar Pemantapan Akidah anjuran Pejabat Agama Daerah Hilir Perak. Nak cukupkan kuorum kursus untuk tahun ni kekdahnya... Nak mencunkan SKT kata ko!

~ Pukul 8 a.m dah terpacak dalam dewan kuliah Pejabat Agama Daerah Hilir Perak tuh.

Bajet beretika & punctual sangat kot... He3...

~ Amik gambar gediks2 dulu sebelum minum pagi makan bihun goreng + teh o panas.

Bbrrppp..!!! Ooppsss! Excuse me, peh---lisss..! ;P

~ Owh... tak habis2 lagik nak berfotogediks. Heh!

~ Seminar start lewat kot... Maybe sebab menunggu Pengarah Pejabat Agama Negeri  datang. 

~ Bajet comel la tuh! Ha3...

~ Terima kasih Ros sebab sudi temankan ah kan bergediks2-an. La3...

Apa2 pun, nampak macam mendapat sambutan je sebab full house jugak dewan kuliah tuh. Sampai urusetia kena carik kerusi extra. Sebab tajuk hot kot... 

Pasal ajaran sesat & fahaman Syiah yang sememangnya sesat lagik menyesatkan! Ngeri dengor!

Insyaallah... ah kak akan share intipatinya kat korang dalam next entry. Plus, tak salah kot untuk jadikkan blog sebagai medium penyebaran ilmu kan? Sharing is caring..! :)


::  Like3, ek! ::



4 comments:

fairus said...

BUSY BANGAT KAMU NENG.. UDAH LAMA TIDAK DIUPDATE BLOGNYA.. :)

ArELeEz said...

fairus,
aah. ngalahkn lebah kot.. he3..

azzey said...

AGAK2 MANTAP X AKIDAH?..HEH3..

ArELeEz said...

azzey,
alhamdulillah.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google