SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, May 12, 2012

BAGASI HIASAN LANTAI

Semalam, aku cuti. Baru balik berkursus kata ko! Harusla nak mencuti. Awal2 dah apply kot... ;P

Cuti memang la best! Siapa cakap cuti samadengan tak best, meh nak sekeh kepala dia meh! Hu3...

Cuti best sebab boleh larik sekejap kot dari kebusy-an melampau dengan kerja2 opis yang tak pernah nak habis tuh. Boleh lepak2 kat rumah... tido... keluar jalan2 tanpa rasa bersalah... bla3... Kan ke best tuh? He3...

Tapi, bila masuk opis balik, confirm stress! Sebab meja dah jadik macam kubu zaman pemerintahan British. Penuh dengan fail2... penuh dengan surat2 untuk tindakan... penuh dengan... arrgghhhh...... lazy to storylah! Stress ah kak kalau membayangkannya! 

~ Bagasi kursus pun tak berusik lagik. Ntah bila kerajinan nak mengusik datang pun, tak taulah. Biar la bagasi tu jadik hiasan lantai sekejap. ;P


Perut super lapor nih! Tak lunch pun lagik. Adeh3... 

Petang ni nak balik kampung, balik umah mertua sebab sok ada kenduri. Sebelum balik, nak menyopping hadiah hari ibu dulu kot. Khas untuk 2 orang ibu yang tersayang... ;)

Eh! Plan hari ibu korang macam mana pulak, ek? Cer citer... Cer citer...


:: Like3, ek! ::

4 comments:

fairus said...

TERINGAT BAGASI, TERINGAT BAGASI SAYA DIPINJAM OLEH AKAK IPAR YANG MAHU TERBANG SEMINGGU KE SRI LANKA... LAWATAN KERJA KATANYA..

lily lotus said...

eh samalah kita :D kalau balik dari outstation, berhari2 baru usik bagasi hihihi

ArELeEz said...

fairus,
wah! dia ambassador ke?

ArELeEz said...

lily lotus,
owh! buleh genglah! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google