SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, March 30, 2015

GAYA, MUTU & KEUNGGULAN...

#Throwback

Takde masa / lebih sopan lagik, tak cukup masa nak create projek baru. Redah je la bawak projek lama. Touch up mana yang mampu. 'Kami yang menurut perintah' kan... Hu3...

Buku projek nak kena submit. Bunting pun sama. Maknanya, kami perlu berphotoshoot untuk bunting. Outdoor & indoor. Ada yang suggest Dataran Menara Condong sebagai lokasi outdoor. Tapi, macam tak mendapat sambutan. Jadiknya, akur je la buat photoshoot kat luar opis. Pandai2 la editor yang kitorang hire tu mengphotoshopkan gambar2 tersebut kang. Adeh3...

~ Warming up! ;P

~ Who's the boss? Konpius kejap. Ho3... Ya ampon, Encik Boss..! ;P

~ Indoor

~ Ajak Encik Boss selfie. He3...

~ Gaya, Mutu & Keunggulan... Ko ada..??! Eceh! Ha3...

~ Nampak sangatlah yang di depan tu yang terpaling 'rendang'. Owh... sadis! 

~ 8 ahli including tuan fasci.

1/2 hari habis untuk photoshoot. Feeling retis majalah Mangga pulak. Swimming pool je takde. Kalau tak, memang obvious giler! Ha3...

Terima kasihlah, geng, ek! ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google