SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, March 30, 2015

GAYA, MUTU & KEUNGGULAN VERSION 2.0

#Throwback

Bukan 1 group tapi, 2 groups. Yesss! Aku join 2 groups untuk KIK 2014. Tak volunteer tapi, 'Saya yang menurut perintah'. Hadapi dengan senyuman jerrr... 

Group Diamond Wave untuk SKM, Cawangan Wilayah Hilir Perak & Silver Wave pulak SKM, Cawangan Negeri Perak. Nasib baik serebrum, sereblum & medula oblongata masih berfungsi dengan baik. Kalau tak, kompom konpius & blurrr masa meeting. Adeh3...

Silver Wave buat photoshoot kat opis negeri & Dewan Bandaraya Ipoh. Makan masa 1 hari sebab ada rehearsal jugak.

~ Candid2... mesra2... santai2...

~ Retis catwalk. He3...

~ This is the official picture for Silver Wave.

Tadah je la muka dekat sinaran matahari yang panas membahang tu... Hu3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



12 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee ingatkan gi meeting pasal GST ;P

iryanty ahamad said...

jabatan apa ni leez...segak bergaya memasing :-))

fazilzura said...

Morning ....

wahhh smart nyeeeeee

CikLily Putih said...

wah kemain lagi photoshoot ek

Miz Eija said...

salam singgah :)... best nya jauh perjalanan luas pemandangan kannn

Kesuma Angsana said...

Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. pergh kemain lg tu !

ArELeEz said...

tiga lalat,
slm..

so far, xpenah lg p meeting gst. ha3..

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
suruhanjaya koperasi malaysia. segak b'gaya sbb nak join konvensyen kik. klu hari2 bese, leez ni selebet je. ha3..

ArELeEz said...

fazilzura,
evening.. ;P

smart 1 hari je. he3..

ArELeEz said...

CikLily Putih,
acara wajib. ha3..

ArELeEz said...

Miz Eija,
best bese2 je. sbb tekanan dia bnyk! hu3..

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
slm. tq sbb sudi m'jengah. & tq utk ingatan yg xb'belah bagi tu. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google