SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, January 5, 2017

RASA SUNGGUH DIHARGAI

#Throwback

Takde banyak masa nak melepak dah. Dapat tido sekejap sebelum check out. 

Loading luggage masuk dalam kereta, check out & amik kesempatan selfie kat lobby.

~ Tangga kejayaan. He3...


~ Nak buat apa2 event seperti wedding pun bollehhh... Ada ballroom yang sesuai & selesa.

~ Relax2 jap.

~ Lambang dia yang macam rumah tu, sweet je.

~ Piano. Di segenap ceruk ah kak berselfie. Ha3...

~ Model rupa paras keseluruhan Kinta Riverfront Hotel & Suites.

Sempatlah singgah sekejap kat Sungai Kinta depan hotel. Walaupun siang hari lampu ala2 i-City tu tak memberi apa2 fungsi tapi, still boleh explore & selfie kat kawasan sekitar yang tak kurang hebatnya. Alaaa... buat syarat...

~ Acah2 San Francisco Golden Gate Bridge. ;P


~ Berkerut dahi, menahan panas. Tetap gigih! Jiwa kental betol!

~ Sungai Kinta mengalir tenang...

~ Oppa dengan cement mixer, berpisah tiada... Isk3...

~ Love locks. Kau kunci cintaku di dalam hatimu... kekdahnya...

~ Mother beredup.







Dah, jom balik! Nak lunch kat Ikan Bakar Tapah. Lambat2 kang, sold out pulak.

~ Lepak kat gazebo Sekolah Menengah Sains Tapah. Tunggu Oppa solat Jumaat. Lepas tu, baru lunch.

Terima kasih, Oppa...
Terima kasih, Mother...
Birthday girl ini rasa sungguh dihargai... Percayalah. ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::


2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Happy belated birthday buat Birthday girl..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..amin

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
tqvm.. w/pon 'belated' tu suppose to be 'belated3' sbb #throwback sgt. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google