SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 30, 2016

KUASA KEBENARANNNNNN......

#Throwback

Kessah birthday Kak Ngah merangkap jugak kessah Boboiboy The Movie. Sebab masa tu, kanak2 di Malaysia memang sedang demam Boboiboy. Kuasaaaaaa...... kilat! Eh, tetiba..! Ha3...

Abang ajak celebrate kat AEON Ipoh Klebang. Ok... boleh... Sebab takde hal apa2.

~ Happy birthday, Kak Ngah..! Semoga jadik anak yang solehah, berjaya di dunia & akhirat. In shaa Allah... Aminnn...

~ Syiok! Ada port bahekkk... punya..! Super comfy. 

Terima kasih, Abang untuk lunch treat. Jasamu ku kenang... Kalau hari2 kasik lunch treat, bertambah2lah 'ku kenang' nya. Ha3...

Kami masih lagik meraikan birthday girl. Maksudnya, 1 hari tersebut adalah untuk Kak Ngah. Layanan V.V.I.P kata ko! Nasib baik tak demand melampau2. He3...

Agenda seterusnya adalah tengok wayang citer Boboiboy The Movie. Kami ke TGV, AEON Station 18 sebab AEON Ipoh Klebang takde panggung wayang. Ramai giler, noks... manusia kat TGV! Mungkin semuanya pun bawak anak2 tengok Boboiboy The Movie. Nasib baik kami sempat dapat tiket. Twin seat. Nice & selesa sebab selonggok kat belah atas, tepi tu, family aku je. 

~ Bukti kejadian.
Boboiboy ni ada macam2 kuasa rupanya. Kuasa tanah, kilat, cakera emas, bla3... kuasa kebenarannnnnn......!!! Ha3...

Layan jugak la... ;D

~ Kerja2 mengedit dilakukan oleh papa diorang a.k.a Abang aku. Macam comel je... He3...

Birthday girl gumbira... kami semua pun gumbira. ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

Syima Kamal said...

tiba-tiba ter mengidam nk makan kek lepas baca entry ni

ArELeEz said...

Syima Kamal,
uiks, kene cepat2 terjah bakery la klu cenggitu! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google