SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 5, 2016

MUJUR ADA OPPA

Sebelum majlis farewell, Kak Ja jatuh tangga. Faktor kelam-kabut & kurang pencahayaan kat tangga apartment katanya... Kaki Kak Ja injured. Teruk jugaklah. Patah kat ankle kot...

Kak Ja buat treatment kat Hospital Teluk Intan (HTI). Dia tak mintak transfer case ke hospital yang berdekatan dengan rumah dia kat Ampang nun sebab lebih selesa kat HTI. Kak Ja dapat MC almost 2 bulan. Maknanya, lepas lapor diri kat SKM, KL, dia terus balik kampung (Terengganu), berehat. 

Kak Ja roger2, mintak tolong aku setelkan urusan medical claim dia. Ok... boleh... Tapi, kompom2lah aku heret Oppa sekali. Sebab aku kan dikenali sebagai seorang yang sangat2 buta jalan. Tang ceruk mana kaunter hasil... tang ceruk mana pulak opis pentadbiran... memang aku tak tau! Hu3...

~ Hari kejadian... Ini pejabat pentadbiran.

Encik kaunter tu suruh buat bayaran kat kaunter hasil. Dia bagi direction serba sedikit. Aku aci angguk2 je. Bajet paham sangat..! Tapi, lepas tu... memory lost! Ha3...

~ Sampai jugaklah kat kaunter hasil. Dapat resit & urusan setel.

Mujur ada Oppa..! #BacaDenganIntonasiDatoSeriVida Heh3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::


 

2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

untung la ada Oppa kan..hihi

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
untung sgt..! ahaks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google