SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 25, 2015

SAKITNYA TUH DI SINI

1. Fatin Noralyani Nadhirah Jamaluddin
2. Nur Irwayuni Rifqah Mohd Rozaili
3. Intan Nur Raudhah Mohd Rozaili
4. Muhammad Rifqi Mohd Rozaili
5. Nur Zara Rania Mohd Rozaili

Amacam..? Daebak tak nama anak2 saudara ah kak? Nama semuanya berpatah2 perkataan... berharkat2... Nasib badan la pasangan diorang (kecuali #5) time nak akad nikah nanti. Hu3...

Didominasi oleh 'munge' setakat ini. Ada sorang je 'kumbang', peserta tunggal. He3...

~ Nur Zara Rania yang paling latest. Double chin tu, memang mewarisi Acu dia sangat..! Proud2... Ha3...

~ Kuat tido pun... nampak gayanya warisan daripada Acu dia jugak. La3... ;P

Rindu banyaklah dekat Rania. Rindu juta3 kali! 

Paling latest jumpa & geget2 pipi bulat dia adalah pada minggu lepas. Rania baru lepas demam. Mak kata, demam nak carik akal. Dah tumbuh gigi, dah cukup umur untuk makan solid food & rambut pun makin lebat. Mungkin boleh membintangi iklan Sunsilk tak lama lagi. Ha3... #AcuBerangan

Lagu faveret: SAKITNYA TUH DI SINI BY CITA CITATA

Maksudnya, asal on je lagu tu / kakak2 & abang dia berdansa riang sambil menyanyikan lagu tuh, kompom Rania mengelejat jugak! Well... actually, Acu dia pun join sekali. Tettt...... Ahaks...

Ko mampu..??! Rugi la kalau tak mampu... sebab Rania mampu! Ha3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

iryanty ahamad said...

nama no 1 tu memang tergeliat pasangan nak akad nikah nyebutnya :-))

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
tau xpe..! kene practice bnyk kali kot.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google