SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, May 17, 2015

KUNGFU PANDA

#Throwback

#JiHyo & Oppa teruskan pengembaraan di i-City. Berjalan2 & selfie tak sudah. 

~ Depan Red Carpet.

~ Kungfu Panda... look alike. Especially tang perut. Ha3... Larikksss..!!!

~ Ferris Wheel

Ada la jugak simpan cita2 nak naik Ferris Wheel. Tapi, cancel sebab queue panjang giler! Makanya, postpone je lah cita2 tu. Hu3...

~ Tumpang lalu... #JiHyo nak bagi speech. Ha3...

~ Periuk kera

Masa tu, jam dah menunjukkan pukul 9.30 malam. Tapi, kami still tak decide mahupun buat reservation kat mana2 hotel lagik untuk bermalam. 

Ada jugaklah try survey i-City Boutique Hotel. Tapi, atas faktor keadaan sekeliling, kami tak stay kat situ. Takut terlalu bising sebelum i-City tamat beroperasi & terlalu sunyi selepas tamat operasi.

Pit stop kedua adalah jalan2 carik makan di Subang Mewah. Lapor giler! Apa yang terhidang semuanya nampak sodap & gorgeous. ;P

Perut dah kenyang, mata ni mulalah kuyu. Dah lapanbelas ratus kali menguap. Maka, bolehlah dipikirkan dengan serius, di manakah lokasi untuk bermalam?! Sebulat suara nak tido kat KL. 

Ok, fine. #JiHyo ok jerrr...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

iryanty ahamad said...

permndangan periuk kera tu cantik hijau kuning
:-))

CikLily Putih said...

lama tak pi i-city, nampak cam best je kan hehehhe

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
fake periuk kera. macam alice in wonderland. heh3..

ArELeEz said...

CikLily Putih,
best la.. not bad. bnyk sgt yg dah b'ubah.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google