SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 5, 2015

LOOSE / WIN...

#Throwback

Komitmen, team work, 2 ways communications, punctuality... semua ni perlu ada dalam KIK. Aku dah bagi yang aku rasakan paling thorrbahekk untuk Diamond & Silver Wave. Aku jugak dah sebulat hati untuk terima seadanya sumbangan setiap ahli kumpulan.

~ Hari pengumuman keputusan Konvensyen KIK.

Loose / win... doesn't matter. Sebab ini adat pertandingan. Asalkan ko dah redah sampai ke tahap ini, maknanya ko tak pernah mengaku kalah. Terima keputusan dengan hati terbuka. Tak payah nak post mortem sangatlah! Ha3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

iryanty ahamad said...

menang ke kalah leez...ni pertandingan aritu ke

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
biarlah rasia.. ha3..

ini konvensyen kik yg ke-3 leez join.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google