SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, September 26, 2014

TERLAJAKKK... HAVOC!

Dah tak sama macam dulu. Sebab dulu2, dia sunyi. Sepi je... Cuma ada tv Astro Sport Channel yang ulang tayang football match. Kena sangat dengan nama dia... Arena.

Tapi, sekarang dah lain! Lain sangat! Hmmm... macam penjenamaan semula pulak kekdahnya... Kerusi meja dah makin bertambah, especially untuk yang suka bersantai kat outdoor. Tv masih kekal, dengan tambahan 2 white screen + projector ala2 untuk presentation khas untuk peminat bola yang nak menonton secara outdoor jugak. 

Hokay, takpe! Itu masih macam mengekalkan konsep asal la jugak kan... Yang jadik tambahan drastik adalah sudut DJ & karoks. Kalau takde yang nak berkaroks, DJ akan pasang lagu pelbagai genre. Gegak-gempita, weh! 

Memula rasa ok je... Tapi, lama2 rasa seperti, 'Owh... sakitnya telinga ah kak!". Hu3...

~ Restoran Arena Bistro yang... terlajakkk... havoc! ;P

~ Meredhakan halwa telinga. Hu3...

~ Dari segi makanan pun Restoran Arena Bistro buat penjenamaan semula / penaiktarafan rasa kot. Sebab semakin sodap especially sup ekor. Betul2 ho liao wooo..! Heh3...

Restoran ni sangat sesuai untuk havoc lover. Macam kami yang spesis havoc suam2 kuku ni, agak merunsing sikitlah especially bila DJ naikkan volume lagu to the max. Nak sembang pun aci jerit2, noks! Sakit pulak hati kita..! Nasib baiklah makanan dia tip top jugak. Kurang sikit tahap sakit hati tu. Hu3...

So, kepada peminat karoks, bola & makanan yang sodap, silalah terjah Restoran Arena Bistro ni, ek!

Restoran Arena Bistro
Jalan Maharajalela
36000 Teluk Intan, Perak


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



6 comments:

Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer ! cam best je kat sini

Diana Rashid said...

sesuai la untuk muda mudi..saya tak boleh la sebab saya tua tui...heheh

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kalau lagu kuat sgt pun x best! sbb bingit pastu susah nak b'borak...nak2 yg x brape nk dgr mcm iols...haha

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
salam..

best la kot utk yg sker suasana havoc. ;)

ArELeEz said...

Diana Rashid,
tp, klu jenis tau tui sukakan havoc pun ok je.. he3.. sbb keyword dia, 'sukakan havoc'. umur xkira.

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
betul sgt tuh! klu sampai nak b'borak tahap kene jerit2 lps mkn suara hilang sbb b'borak secara m'jerit, mmg bkn taste leez & my 'jebat' jugak la.. hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google