SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, September 30, 2014

GEDEBAK GEDEBUKNYA RASA

Sangat neves! Sangat berdebar2! Sangat gedak gedebuk rasa dada ni! Secukup rasa semuanya. Tak kurang & tak lebih walau sikit pun. Hu3...

'Hari tu' tiba jugak akhirnya... Hari Pemeriksaan Projek KIK by pemeriksa dari SUK Perak. 

3 orang... pakai kot hitam dengan necktie yang nampak sangat korporat... muka serious tak hengat... bakal kasik soklan cepu emas yang boleh buat ketaq lutut... hmmm... ini semua imaginasi aku tentang team pemeriksa SUK Perak tu.

Imaginasi yang bulat2 meleset! 

~ Sebab yang datang adalah mereka berdua ni je. Encik Surendran & Encik Abdullahaslam. & mereka adalah sempoi... ;)

1st impression tetaplah cuak tak hengat kan... Pertama kali bertemu kekdahnya... Tapi, diorang mintak kami relax & buat presentation secara chill2 je. Plus, diorang tu lebih kepada nak check kesahihan kewujudan projek. Nak tengok dokumen sokongan & bukti2 projek berjalan. 

Owh... kalau begitu kesahnya, bolehlah kami tarik napas lega. Heh3...

~ Presentation ringkas dari wakil presenter Diamond Wave, Encik Selvam.

~ Senyum simpul. He3...

~ Sebabun fail bukti! Amekaw! Ha3...

~ Stay focus.

Alhamdulillah... semuanya berjalan lancar. Kami jawab apa yang sepatutnya, apa yang kami termampulah. Selebihnya, redhakan je... 

Terima kasih, Encik Surendran & Encik Abdullahaslam. Nasihat & panduan daripada tuan2 berdua sangat kami hargai. ;)

~ #OfficialDiamondWave

Diamond Wave yang biruuuuuuuuuu............... He3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::


4 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

pergh...why so serius? hihi...muke fokus habis da tu :P

Kesuma Angsana said...

mmg biru sgt, but I like !

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
so serious coz so neves! ha3..

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
kata wave kan.. harus la biru.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google