SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, January 1, 2016

#SONGJIHYO KENYANG

Pada suatu hari yang indah, bahagia, aman damai, nyamannn...

~ Kiri: Ehem2! Paham2lah kek untuk siapa tu kan... Ahaks... Kanan: Untuk opismate makan2 kat opis.
Ada open table kat opis. Potluck. Tak nak susah2, takmo pikir panjang2 berjela... maka aku pon mengpotluckkan snow cheese cake sebijik. Yang #K-MONN... tu, haaa..! Yang #OPPA-JIHYO tu buat makan2 sendirik kat rumah.

Bake sendirik..??! Hmmm... memang tak la..! Belum sampai seru lagik aku nak buat mende baking2 nih. Order online jerrr... Kak Aneem yang suggest sebab dia pernah order & tapau ke rumah Mak. Sodap! Tak manis sangat. Aku tak boleh blah kalau kek yang over manis. Muak. Tapi, yang ni, sesedap rasa je. Tak kedekut cheese jugak. 

Nama kakak yang buat kek ni adalah Kak Eda Fazeda. Bukan setakat snow cheese cake je dia buat tapi, macam2 kek, dowh..! Kalau berminat, boleh check it out Facebook Kak Eda Fazeda. Don't worry sebab harga dia memang mampu milik.

Masa nak amik kek baru la tau yang sebenarnya rumah Kak Eda Fazeda tu adalah 1 taman dengan rumah aku. Tak jauh pulak tuh! Berjiran... Heh3...

~ Acara menggedik2 dengan kek #K-MONN...

Kenapa '#K-MONN...'..??! Hmmm... hanya Geng K-Monn je tau apa yang tersurat & tersirat. He3...

Macam2 makanan ada. Kenyang #SongJiHyo hari tu tau. Alhamdulillah...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

Miz Eija said...

Happy new year sis... sedapnya cake! one of my fav juga... ^__^

CikLily Putih said...

kemain caption kat kek ek.... nampak cam sedap tu lah

ArELeEz said...

Miz Eija,
happy new year to u too..! ;)

yupp! cheese cake.. all time fav..

ArELeEz said...

CikLily Putih,
ha3.. caption wajib gegar vaganza!

sodap! sumpah, xtipu!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google