SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, January 18, 2016

KENYATAAN IKHLAS

Aku dapat hadiah berharga. Kecik, comel... tapi, tinggi nilainya. Blogger yang kasik.

Suspen jugak bila blogger tersebut mention kat comment box yang beliau nak kasik hadiah. Rasa macam dihargai sangat. Terus dan2 tu jugak rasa fofular bajet retis. Ha3... #OverBahKalauKau 

Bagi aku, blog beliau sangat ilmiah & puitis jugak. Banyak reminder yang buat kita muhasabah diri secara automatik & santai. Deep tapi, tak terbeban. Banyak aura positif. Memang elok sangat kalau aku baca sebab aku ni kategori yang kadang2 'cas negatifnya' bertebaran jugak. Hu3...

Bukan membodek. Tapi, kenyataan ikhlas. ;)

~ Hadiah yang penuh makna... penuh nilai. Alhamdulillah...

Terima kasih, saudari iryantyahamad... Semoga blog you semakin meriah dengan followers & supporters. Teruskan blogging... ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



8 comments:

Saniah Ahmad said...

alhamdulillah,, sampai hadiahnya ye,,

ArELeEz said...

Saniah Ahmad,
alhamdulillah.. selamat sampai.

mawar_berduri said...

wa...so nice!

CikLily Putih said...

untungnya... ada peminat.. bagus hadiahnye... hehehhe

iryanty ismail said...

alhamdulillah sampai dah....terima kasih tau selalu singgah blog yan :-))

ArELeEz said...

mawar_berduri,
kannn... kecik, comel je..

ArELeEz said...

CikLily Putih,
peminat..? owh.. macam retis plak! he3..

alhamdulillah..

ArELeEz said...

iryanty ismail,
aah. lama dh sampai. tp, xsempat nak buat entry. hu3..

u're welcome & tqvm jugak sbb sudi bg hadiah spesel tu. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google