SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, January 18, 2016

AGENDA FAVERET

Kakak & family balik kampung. Abang & family pun nak melepak kat rumah Mak. So, aku rasa, kalau buat bbq, pasti best tu kan?! Afdal! He3...

WhatsApp2 dalam group 'Anak Menantu Mak CT' yang vogue da vass tu... setelah diperkenankan, aku & Oppa terus shopping bahan2 mentah. Siang & marinate siap2. Lepas tu, service bertukar tangan. Geng boboy tukang bakar. Gigirls relax... sambil minum air sirap limau ais yang Kak Aneem ke... Kakak ke... yang bancuh, ntah?! Lupa...

~ Usaha tangga kejayaan..! K-monnn, Abang Mie..! He3...
 
~ Bergurau pulak diorang ni kan... Isk3...

~ Makan aiskrim Malaysia sambil mengbbq.

~ 'Mangsa keadaan...' Hiks...

~ Tukang tengok sambil makan sumi.

~ Samadengan je ni... Rantai mutiara tu... hamboih... tak hagak2..! Ha3...

Seperti biasa, MAKAN adalah agenda faveret family aku. Makan berulang2 pun, apa ada hal?! Especially Oppa tu... asik muka beliau je yang aku nampak kat meja makan. Jenuh tenyeh2 bijik mata, kot2 la mimpi ke kan... Tapi, sumpah betul! Realiti! Memang laki den. Ha3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

mawar_berduri said...

sy pun ada entry BBQ tapi belum karang lagi..hihi ..best kan makan ramai2

iryanty ismail said...

bestnya dapat family sporting

ArELeEz said...

mawar_berduri,
sila3.. karang cun2, k! he3..

yg no. 1 nye nk gather mkn ramai2.. bbq tu jd no. 2. batu loncatan a.k.a stepping stone gitu..!

ArELeEz said...

iryanty ismail,
alaa.. biase2 je.. family leez pun ade kelebihan & kekurangan memasing. yg penting, don't judge family members teliti sgt. judge sipi2 je. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google