SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, December 13, 2015

#MUKASEDEHMUKASEDEHMUKASEDEH VS #MUKAHAPPYMUKAHAPPYMUKAHAPPY

#Throwback

Early dinner dengan makanan K-Pop... eh, Korea... pakej sekali dengan nasik yang bermangkuk2, memang boleh buat perut kenyang! Mata mulalah mengantuk. Badan penat & lemau. Hu3...

Aku google hotel area Bangi. Tak booking, walk in je.

Kami pilih City Boutique Hotel. Amik bilik Standard Superior.

~ RM 119 includes breakfast for 2.

*Credit to: cityboutiquehotel

City Boutique Hotel,
No. 13, Jalan 15/1B,
Seksyen 15, 
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

No. Telefon: 03-89259226

Air conditioned, LED TV, wifi, hot water shower & complimentary drinking water. Semua yang basic2 lah. Keluasan bilik boleh tahan. Berpatutan dengan harga yang dibayar.

Toilet je kureng sikit. Tekanan air agak slow tapi, taklah slow sangat. Shower gel yang pakai tekan tu tak direstock, dah nak habis. Hu3...

Lagik 1, TV takde channel Astro walaupun yang basic. Kekecewaan sikit kat situ... #MukaSedehMukaSedehMukaSedeh :( :( :(

Rating: 3/5 mintang

~ Breakfast di cafe hotel.

Decor dia not bad. Aku suka tengok warna kontra kerusi (hijau) dengan meja (putih). Alive!

Lepas tu, dia bagi menu breakfast yang standard2 je la... Nasik goreng, mee goreng, sosej, fries, kopi & air suam. Boleh la buat alas perut. Alhamdulillah...

~ Check-out

Balik Teluk Intan dengan hati gumbira... la3... #MukaHappyMukaHappyMukaHappy :) :) :) He3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

iryanty ahamad said...

kalau tidor hotel...keselesaan utamakan..terutama bilik air kan..

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
yg penting, b'baloi dgn rate lah.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google