SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 3, 2015

CHIKARO 'VALENTINO ROSSI' ITU...

#Throwback

Short getaway spontan. Memang tak plan! Sungguh!

Awa & Jijah mintak tolong hantar diorang balik ke KL. Kebetulan, Oppa free. & kebetulan jugak masa tu Moto GP sedang rancak. Alang2 sampai KL, maka teruslah ke Moto GP...

Antara sempat dengan tak sempat je la... Dipendekkan cerita... ianya tak berapa nak sempat... Sebab sampai rumah Awa dah tengahari. Pukul 2 petang, baru gerak ke Sepang. Carik parking lagik... berpusing2... dingdong2... race dah nak habis. Cium bau asap motor Valentino Rossi je lah. Ha3... Hu3...

Tapi, takpe... Kami ok jerrr... Kami sempat2kan jugak cuci mata kat booth / pavilion area. Tengok2 superbike, minyak pelincir, bla3... & gadis litar, you ols..! Awwsss... sexy..! Hiks...

~ MDrive pun ado...

~ The crowd.

~ Seorang ah kak yang vogue da vass bersama sekaki payungnya... ;P

~ My 1 & only... 'Valentino Rossi'... He3...


~ Seorang ah kak yang vogue da vass bersama sekaki payungnya lagi...

~ Alien vs Predator. Tanjat gigirl tau..! Fuh!

~ Chikaro 'Valentino Rossi' yang tadi tu. Ha3...

~ Info board

~ Menongkah arus.

~ Gigih abang tu jual cap. 

~ Mahu pulang...

~ Motor... Motor... & motor...

30 minit jugaklah kami lepak kat divider, tunggu jalan keluar dari parking tu reda sikit. Tapi, takpe... Kami ok jerrr... Tak rushing pun... Plus, takde arah tujuan lagik. Cuma yang pasti, kami lapor. Nak carik makanan je dulu. 

Teringin nak rasa makanan Running Man. Eh, makanan K-Pop! Eh, makanan Korea lah! He3... 


*Bersambung...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

iryanty ahamad said...

apa lagi leez..rembatlah sebiji moto tu...

Kesuma Angsana said...

Salam.. fuhhh tu dier sikit punya banyaklah motor kat situ yer

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google