SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, September 14, 2015

NEW CHAPTER...

Tajuk entry tu dah 'London sangat', noks..! But, don't worry, bebeh! Sebab isi kandungan kompom Melayu tulen. Kalau ada terselit2 ke-London-an sikit2 tu... biasa la kan... ;P

Kesahnya adalah kesah sorang lagik cousin aku join the club. Dah kahwin. Menantu pertama untuk Pak Tam.

Maka, projek mencarik & membalut hadiah pun bermula...

~ Projek hadiah kahwin Fatin-Izral yang dananya dikongsi bersama.

Konsep dia cenggini... 1 family 1 dana. Tak kesahlah nak sumbang berapa, JKKKK Hadiah Kahwin akan terima dengan hati terbuka. Asalkan ikhlas. Pembelian hadiah, aku yang handle sebab akulah JKKKK Hadiah Kahwin tersebut. ;P 

Pemilihan hadiah akan ikut bajet / dana yang disumbangkan oleh setiap penyumbang. Hadiah pulak mestilah berupa barang2 yang simple tapi, memang akan diguna pakai oleh pasangan yang baru kahwin. Semua hadiah akan disusun dalam 1 box besar. Melambangkan perpaduan. Ha3...

Hopefully, bila Fatin & Izral bukak hadiah & baca kad, akan terpancarlah sentimental valuenya. Eceh! 

Perlukan seorang lelaki sado untuk angkat hadiah besor godang tu. Terima kasih, Oppa sebab beliaulah lelaki sado tersebut. Heh3...

~ Wefie anak merdeka. Heh3...

~ 'Saranghaaeyo' tak sudah2. Kakak pun layankan je la adik dia yang K-pop sangat nih! Ha3...

~ Sebelum berangkat.

~ Sempat menyelit sebelum Fatin bersanding. He3...

~ Perkahwinan adalah 1 proses pembelajaran & pengalaman. Selamat menempuh 1 lagik chapter baru dalam kehidupan. Kata2 nasihat & motivasi yang ikhlas daripada Kakak Kawasan. Ahaks...

~ Silat bertemu gendng nafiri Melayu. Perrgghhh..!!! Dramatic!

Best betul bila dapat memanfaatkan masa dengan family cenggini. Lepak2 dengan makcik2, borak2 dengan pakcik2, bergurau-senda dengan cousins... Mak happy, Nenek pun lapanploh kali ganda happy. Beronok2 sangat..! He3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

aizamia3 said...

Selamat Pengantin baru buat Fatin-Izral..
Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

ArELeEz said...

aizamia3,
terima kasih utk ucapan buat my cousin.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google