SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 21, 2015

HARI YANG NEVES

#Throwback

Sebelum Subuh dah rasa gedabak gedebuk jantung ni! Perrgghhh..!!! Ingatkan, bila dah ada pengalaman sikit2 masuk KIK, perasaan neves tu boleh dikawal. Tapi, tak semudah itu rupa2nya... Hu3...

Silver Wave adalah presenter pertama untuk hari tersebut. Hmmm... suka ada... tak suka pun ada. Suka sebab bila jadik yang pertama, cepatlah lepas hazab. Tak suka pulak sebab yang pertama, yang pagi2, kompomlah panel juri semuanya tengah segar-bugar. Focus diorang pun di tahap daebaklah! Kompom ada soklan maut! Uwaawaawaaa...

~ Kesah Pegawai Wilayah yang asik2 submit Permohonan Peruntukan Program yang tak lengkap. Lepas tu, kena return & makan masa untuk approval. Inilah masalah yang Silver Wave cuba selesaikan.

~ Q &A dari panel juri dah setel. Alhamdulillah... berjalan lancar jugaklah. 

Lepas dah 1 hazab... Belah tengahari, 1 hazab lagik menyusul. Diamond Wave pulak...

~ Kesah Anggota Lembaga Koperasi (ALK) yang susah sangat nak datang kursus anjuran SKM Wilayah. Bagi pengesahan 'Hadir' tapi, tak nampak batang hidung. Sudahnya, berlaku pembaziran & ALK dok nganga sebab terlepas ilmu.

~ Q & A yang hampir selesai. Aku tersorok di sebalik Cik Nad sebab sedang handle slide.

~ 3 orang panel juri yang buat kami semua seriau habis! 

& akhirnya, dua2 hazab berjaya diharungi... Fuh, lega giler! Dia punya perasaaan kan... memang tak dapat nak digambarkan! Lebih kurang macam melepaskan 1 beban yang hamat besar jauh2 & now, kepala hotak kita rasa ringan, aman, tenteram & damai tanpa beban tu. Haaa... cenggitu...

~ Lepas tu, terus gigih berselfie. Ha3...

~ #Halussss ;P

~ Court costume

Belah petang, dah takde apa2 untuk kami. Kasik chance kat team lain pulak untuk rasa hazab. He3...

Lunch, balik hotel, tido & bersuka-ria sejenak. Ecewah..! ;P


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

iryanty ahamad said...

kalau masuk bertanding debaran lain macam..bimbang blank atas pentas...

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
degupan jantung plak wat jantung tu rase nak t'sembul keluar. ha3.. hadoi la..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google