SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, April 26, 2015

#CIKPUTEH

Angan2 & perancangannya dari last year. Tapi, masa tu macam belum boleh lagik. Setelkan dulu apa2 yang patut. Lagikpun, takde la tahap rushing / desperate sangat nak 'memilikinya'.

So, angan2 tersebut dicarry forward ke 2015. ;)

Syukur untuk rezeki yang Allah bagi. Alhamdulillah...

Dari saat My 'Jebat' survey sorang2 sampailah ke 'hari penyerahan'... semuanya dipermudahkan. Terima kasih, Allah...

~ Walaupun konpius sikit dari segi warna pilihan. Hmmm... merah ke putih?

Memula dah aim putih. Sebab nampak suci & besor gitu..! Ni namanya permainan ilusi warna ye, you ols..! ;P

Lepas tu, aim merah pulak. 1st time tengok merah kat Maharaja Lawak Mega. Sebab nampak stunning! Tapi, bila tengok secara live, terus ubah pikiran. Nak putih baliklah. Sebab lively, merah tu tak stunning macam dalam tv. More to maroon & agak dull. Tapi, for sure berkilat sebab ia metallic. Yang nampak stunning dalam tv tu mungkin sebab teknik pencahayaan. 

2-3-4 kali jugaklah drop by kat Perodua, semata2 nak buat final decision. Naik muak agaknya staff2 Perodua tu tengok muka kitorang yang bajet kiut sangat nih! Ha3...

Terima kasih kepada Puan Nurul yang entertain kami. Dari survey2 sampai la dok ada depan mata... beliau la yang tolong uruskan semua. Tak payah tunggu lama2 & tak perlu susah2 nak follow up. Servis tip-toplah maknanya! 

~ & akhirnya... we ols pilih... #CikPuteh

Cik Kan masih ada. Tapi, terpaksa 'direhatkan' kat rumah Mak untuk memberi laluan kepada WirAsLeez & #CikPuteh. Hari2, Mak tolong startkan enjin Cik Kan. Kasik 'warming up'. He3... Terima kasih, Mak.

Khidmat WirAsLeez jugak masih diperlukan. Especially untuk My 'Jebat', untuk tujuan site visit contohnya. 

Alhamdulillah3... ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

iryanty ahamad said...

alhamdulilah..:-)) wah beraya dengan kereta baru lah tahun nie

eja said...

tahniah dh tercapai hajat..moga hajat aku n hubby menyusuri..amin

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
alhamdulillah.. rezeki dr allah..

ArELeEz said...

eja,
alhamdulillah.. & semoga hajat hang t'capai jugak. aminn..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google