SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, March 21, 2014

#HALUSSSSSSSSSSSSS ;P


Original Video Clip

*Credit to: youtube

Ku pilih hatimu
Tak ada ku ragu
Mencintamu... adalah hal yang terindah
Dalam hidupku oh... sayang
Kau detak jantung hatiku...

Setiap nafasku
Hembuskan namamu
Sumpah mati... hati ingin memilihmu (ku milikmu)
Dalam hidupku oh... sayang (Ooo...)
Kau segalanya untukku... (Ooo...)

Janganlah jangan
Kau sakiti cinta ini (Kau sakiti)
Sampai nanti (Sampai nanti)
Di saat ragaku sudah tidak bernyawa lagi (Ragaku... tidak bernyawa lagi)
Dan menutup mata ini untuk yang terakhir... (Ooo...)

Tolonglah jangan
Kau sakiti hati ini (Kau sakiti)
Sampai nanti (Sampai nanti)
Di saat nafasku sudah tidak berhembus lagi (Nafasku sudah tidak berhembus lagi)
Kerna sungguh cinta ini
Cinta sampai mati...

Janganlah jangan
Kau sakiti cinta ini
Sampai nanti (Sampai nanti... yeahhh...)
Aku tidak bernyawa lagi
Dan menutup mata ini
Untuk yang terakhir...

Cinta sampai mati...

KU PILIH HATIMU BY USSY FEAT. ANDHIKA PRATAMA


Versi #bukankeranaakutakcinta

*Credit to: youtube


Jiwang...

Gara2... pagi my 'Jebat'... eh, my 'sayang'... eh, my 'Jebat' lah... hiks... hantar pergi office...
Lepas tu, my 'Jebat' tapaukan lunch, walaupun tak dapat lunch sama2 tapi, tetap buat aku jiwang jugak...
Lepas tu lagik, my 'Jebat' fetched, balik sama2... which is sangat heaven...
Lepas tu pulak, jalan2 carik pasal pusing2 Teluk Intan tanpa arah tujuan semata2 nak dating kata ko... Ko ada..??! Ha3...

Terusssssssss........... share 2 video..!!! Siap dengan lirik! Amekaw!!! #halusssssssssssss

Ahaks3...

Hmmm... Jumaat yang indah bila mengenang sejarah semalam yang juga indah... Ececehhh..! ;P

:: Like3, ek! ::



4 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

salam jumaat leez :)

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
slm p'hulu segala hari.. ;)

Kesuma Angsana said...

amboi lagu ... sweet je, KA pun layan juga hehehe

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
tq sbb layan. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google