SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, March 5, 2014

2 BERADIK YANG SUPERWOMAN!

Suatu malam yang boring...

Pandang dinding... pandang tv... pandang carpet... kipas yang ligat berpusing... even bakul baju yang penuh dengan baju tak berlipat #silaabaikan ... pun dipandang jugak. Penangan tak boleh tido. My 'sayang' dah lama hanyut di alam mimpi. Tak aci sangat..!

Terpikir2 apa nak buat, nak kasik mata ni kuyu2 & akhirnya mungkin tertido.

Nampak handphone my 'sayang'. Baikkk... punya ada kat sebelah bantal SpongeBob. Canteklah tu! Boleh godek2 dengan harapan semakin menggodek, semakin mengantuklah mata nih. 

~ Masalahnya, bila dah tergodek gambar ni, tak jadik terus nak tido! Hilang mengantuk. Rasa nak gelak kuat2 sambil berguling2 kat atas katil tuh.

'Actress': My MIL & Cik Am
Lokasi: Kat belakang rumah Mak Ngah, kat Selabak nun!
'Scene': Sorang tunjuk kehebatan panjat pokok rambutan, sorang lagik bagi arahan bajet tuan tanah kedaung. Ha3...

Ada 3 gambar semuanya. Tak sampai hati nak share yang lagik 2 tuh sebab macam2 aksi ada especially Cik Am. Ha3... Hadoi!

Tido dalam senyum la nampaknya... ;D


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Kesuma Angsana said...

mmg superrrrrrrrr heroes betul ni hehehe

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
bkn! tp, super heroINS! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google