SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, March 13, 2017

BERKELIP2 MINTANG

IC dah gorgeous. Maka, mood makan pun datang berduyun2...

Haaa... nampak tak cobaan nak buat perkaitan antara 'IC' dengan 'makan' tu..? Buat2 logic jerrr... Ha3...

~ Dinner kat sini. Nasik Arab, u ols..! Ahaks...

Restoran Hadramawt Towers. Kategori baru bukak jugak la... Tengok nama restoran pun dah boleh agak apa menu yang di serve kat sini kan... 

~ 2 beranak yang gigih selfie. Always. Ha3...

~ Konsep sengetkan muka untuk nampak kurus... walaupon... Ha3...

~ Gebu & sodap.

~ Sodap, sodap & sodap. Kecuali air strawberry juice + asam boi tu yang terlebih manis.

Semuanya superb! Dari environment ke service membawak ke sajian hidangan. Semuanya tak mengecewakan. Nasik Arab the best in town I've ever had, so far. Hah, speaking London dah dia..! Nak speaking Arab tak berapa fluent. Redah je la speaking London. Kengkonon omputih mix Arab la ni... Ha3...

~ Diakhiri dengan Mother yang gumbira... ;D

Restoran Hadramawt Towers,
No. S1-G (Tingkat Bawah), Jalan Pasar,
Pusat Komersil Sentral Intan,
36000 Teluk Intan, Perak.

No. Telefon: 011-51297550 (Encik Wael Mohammad Saleh / Managing Director)

Rating: 4.5 / 5 mintang

Haaa... berkelip2 mintang ia..! He3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



6 comments:

CikLily Putih said...

tak larat nak makan roti dia beso pinggan tu ek

ArELeEz said...

CikLily Putih,

keen share b'tiga br larat habis.

Nour Adieb said...

kalau makan nasi arab, selalunya share dengan kawan. tak larat nak abiskan sorang. shawarma pun sodappp

ArELeEz said...

Nour Adieb,

sbb portion dia byk kn? maybe ikut xtual size org2 arab kot.. he3..

Nour Adieb said...

penuh pinggan portion tu. berbaloi dgn harga

ArELeEz said...

Nour Adieb,

.. & sodap!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google