SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, January 25, 2015

SELFIE PARTNER

Selfie...

Suka jugak aku. Hobi sampingan gitu..! He3... 

Takde masa / musim yang spesifik untuk aku berselfie. Kalau pergi jalan2 tu, of course la nak selfie sedas 2 kan... Kalau tak, rasa macam ada yang tak kena je... something is missing kata omputih. Ecewah! Ha3... 

Kadang2, dalam kereta nak pergi opis pun gigih selfie. Lebih dramatik! Ha3... Kejadah mana yang dramatik pun aku tak tau?!! Korang angguk je lah. Layankan... ;P

Tapi, selfie ni kalau sorang2 tak berapa nak syiok jugak. Bosan! Sebab nanti bila review gambar2 tu, asik muka kita je yang terpampang. Cliche kata ko! So, kenalah carik selfie partner. Lebih variasi. ;)

~ Haaa... ini selfie partner aku! Dulu, kini & selamanya...

Hobi yang baik & mencabar macam selfie ni, harus dikongsi bersama. Betul tak, you ols? ;P
#MencabarSangat

:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

Ayu azmir said...

betul tu... sweet couple kamu berdua... semoga bahagia selamanya...

iryanty ahamad said...

:-)) so sweet

ArELeEz said...

Ayu azmir,
owh.. terima kasih.. aminn..

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
tq.. bese2 je..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google