SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, January 17, 2015

KAGUM TAHAP 4!

Dah lama mencarik. Tetiba terjumpa pulak. Jumpa masa gigih usha Instagram. Feedback bagus2 pulak tuh! Isk3... makin tak sabar nak grab, you ols..! ;P

Hari Selasa = hari nekad! Apa nak jadik pun, jadiklah! Tak kira! No turning back! Eceh! Ter-omputih pulak. Hiks...

& aku pilih untuk deal dengan Kak Jeng a.k.a Viruspadu. Alaaa... blogger yang kiut-miut, fames amos tu... ;)

Service tip top! Baru order, tak sampai 5 minit, dah buat urusan pengeposan. Perrgghhh..!!! Kagum tahap 4 kita tau..! He3...

Hari Rabu...

Poslaju datang... Wah3.., gumbira bukan kepalang! Rasa nak melompat mintang! La3...

Tapi, kat opis. Harus behave. Tak pasal2 kang, Encik Boss pitam tengok aku cenggitu. Ko dah kenapa kan... nak melompat mintang bagai..?!! Ho3...

Petang tu jugak aku lantik diri sendirik sebagai testimoni. Testimoni kepada mende alah yang amat in trend sekarang ni. ;)

~ Seqy Beauty

Terima kasih, Kak Jeng... ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

Najib Ariyan said...

ohhh... pencuci muka rupanya... mudah2an semakin jelita lepas nih yer...

salam hujung minggu

ArELeEz said...

Najib Ariyan,
pompuan kan.. xdpt dipisahkn dgn spesis2 skincare nih! he3..

mudah2-an.. aminn..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kita pun deal ngan kak jeng ..dia mmg tip top :)

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
same le kite klu cenggitu.. memule neves2 je nak whatsapp. ye la.. blogger fames kata ko..! tp, dh chit chat, ok fine.. mmg tip top! eceh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google