SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, July 8, 2017

#ASROLAFFENDITURNS38

Malam tadi, gigih buat video. Demi suami terchenta gitu..! Eceh! Ha3...

Video birthday. 

Kengkonon, ngam2 pukul 12.00 tengah malam la nak wish. Masalahnya, baru je install apps. Masih terkedek2 terkial2 nak try, nak edit. Tu belum lagik masuk cerita bab nak 'menyorok' daripada pengetahuan Oppa. 

Pukul 10.00 malam, Oppa dah lelap. Asal dia bergerak2 je, aku campak handphone bawah bantal. Asal campak handphone bawah bantal je, dia bergerak2. Hmmm... banyak pulak pergerakannya malam tadi. Ke... perasaan nervous aku je yang lebih2?! Biasa la kan... kalau buat kerja sorok2 ni, memang akan dilanda perasaan cenggini. He3...

Pung pang... pung pang... tik tok... tik tok... pukul 12.10 tengah malam, siap. Fuh, lega..!

"Oppa, bangun..! Errr... Abah call." 

Tetiba nama Abah terjebak. Ampun, Abah... Heh3...

Pass handphone & tekan play video birthday yang aku dah siap2 WhatsApp.

video

Dengan ucapan...

Hello dear hubby, Asrol Affendi Mohd Yusoff & annyeonghaseyo...
Today is very special as we should know...

Dreams come true & pray for your desire...
May those will be granted & lets fly higher...

I love you & lets grow sweet old together...
Happy birthday to you & lets live happily ever after...

Oppa terkulat2. Tapi, senyum. He thanked me & a kiss on my pipi. 

#Chiaaa3 ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



No comments:

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google