SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, July 13, 2017

GENG MENGUNYAH POPIA SIMPULAN KASIH

Cik Am & Acik Ajis menyambut kedatangan kami dengan senyuman... Eceh!

~ Port selfie. Thorrbahekkk..!!

Ramai yang jeles! Sebelum balik, diorang nak jugak selfie kat situ. Ah kak bangga jadik trend setter. Ha3...

Juadah pertama yang aku target adalah laksa. Ye la... Asik dengan rendang & makanan2 berempah-ratus je kan... Muak sikit. Bila nampak laksa, terus bersemangat! 

Lepas tu, cuit nasik impit, lemang & rendang ayam kampung (cicah kuah / sambal jerrr...) sikit. Beredar... dari port santapan ke port chill2. Join Jejah, geng mengunyah popia simpulan kasih. Sedap la pulak kan... Macam tak boleh stop. Isk3...

~ Ni beraya ke... bersenang-lenang? Isk3... ;P

~ Malaysia's next top model. Awwsss..!!!

~ Prince of selfie. Satu2nya aktiviti (setakat ini) yang mampu buat Imaan stand still, relax & chill tanpa tantrum asik nak berkepit dengan mama dia je. He3...

~ Adindas Datin sekalian... Ecewah!

Kami bermohon diri pukul 5.00 petang. Terima kasih Cik Am, Acik Ajis, Kak Long & Radhi yang sudi layan kami. ;)

Rumah ke-2 adalah rumah Angah Ali. Kemudian, pulang...

Aku dah tak lalu nak makan rendang ayam. Dinner malam tu, ah kak masak. Haaa... nampak tak kehebatan seorang menantu di situ..?! Ha3...

Masak telur dadar, you ols..! Ko mampu..??! Ha3...

Nasik putih
Leftover sambal tumis ikan bilis untuk lontong yang Kak Ti masak
Telur dadar
Leftover daging dendeng yang My MIL masak
Air suam
Air berkarbonat

Heaven betul dinner tersebut... ;D


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



No comments:

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google