SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, November 11, 2015

YANG PENTING... PINLESS

Dulu, pakai spesis bawal. 

Sekarang, tidak lagi... Sebab sekarang, pakai spesis instant shawl pulak. 

Tapi, dua2 datang dari brand yang sama. Masih setia dengan si Benang Hijau. ;)

~ Cherry 

Simple. Pinless. 

Aci sarung2 je... tinggg... dah siap dengan gorgeousnya..! Ah kak dah malas dah nak pakai shawl / tudung yang kena pakai sebabun kerongsang / pin. & ah kak jugak bukanlah jenis manusia yang kreatif mahu pun inovatif, nak belit2 shawl, pusing2, tup2... tetiba jadik cantik terletak. Memang bukan!

Sebab tu kena carik yang instant + pinless. Lepas cuci, gantung, iron sikit2 je. Kalau travel, lepas iron sikit2, boleh lipat, sumbat dalam beg. Bila nak pakai, gantung sekejap, kemudian dah boleh sarung. Maknanya, kalau setakat ada garis sikit2 tu, kita boleh redha sebab masih boleh kelihatan gorgeous. Anggar je garis2 tu sebagai art. ;P

You ols pulak, prefer spesis hijab yang mana? 'Geng' ke tak dengan I ols? Heh3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



7 comments:

iryanty ahamad said...

kak yan pakai jenis yang senang sarung tanpa butang..tanpa iron

iryanty ahamad said...

kak yan suka tudung yang senang sarung dan tak payah iron

iryanty ahamad said...

assalamualikum leez..sempena ulang tahun blog kak yan..leez salah seorang penerima cendermata dari kak yan..boleh tak leez email kan alamat kat kak yan...

iryanty83@gmail.com

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
lebih kurang samalah taste kita kot.. yg senang jd priority. he3..

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
waalaikumslm.. eh, betul ke ni? speechlees leez kejap. he3.. btw, skang jugak leez emelkn address! ha3..

seraa rose said...

benang hijau mmg terbaik.. rose pun suka yg tu.:)

ArELeEz said...

seraa rose,
kannn..... ok, dh jumpe geng. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google