SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, February 14, 2015

TENGOK #1, LAYAN #2

Istikharah Cinta...

Memula tak berapa nak tengok. Pertama sebab tak minat sangat kat Zul Ariffin. Sebab ke-2 adalah heroinnya. Rasa seperti... 'Hmmm... Faye Kusairi? Sapekah beliau? Apakah..??! Bla3...'

1st impression tu... Tapi, bila dah start tengok 2-3 episod, terus terjebak! Drama queen sangat tau! Ahaks...

Final episode dia kan secara marathon. 2 episod tayang serentak & the end. 

~ Jadiknya... mata tengok #1 & mulut layan #2. Heh3...

Kami order Big New Year Box yang ada Pizza Pastry Crown tu. Rasa dia, not bad la... Tapi, kami tetap prefer Hawaiian Chicken kot sebab paling kena dengan citarasa tekak kami berdua.

Perut kenyang, hati pun gumbira sebab happy ending. ;D

Istikharah Cinta dah habis. Airil & Dina pun 'nak dapat baby dah'... ;P Teman Lelaki Upahan pulak take over. Macam best! Moh le tengok sama2 sampai ke sudah, ye! ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



8 comments:

iryanty ahamad said...

:-)) dah lama tak tengok drama .... teman lelaki upahan mcam best..

Najib Ariyan said...

drama melayu cheq tak layan tapi pizza memang cheq layan... layanzzzzz!!! hahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya dah lama tak tengok drama kat TV..huhu

Zie Madini said...

wow! sambil layan tv sambil kunyah makanan dlm big box....heaven! :D hehe

ArELeEz said...

Zie Madini,
yg 'sambil menyambil' ni mmg best! 2 in 1 gitu..! ha3..

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
best2! leez follow drama tuh. plot dia laju & xmeleret sgt.

ArELeEz said...

Najib Ariyan,
layan drama & pizza, barulah feelinggggggg..!! he3..

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
best woo.. klu starring dia sharnaaz ahmad lg best3 woo.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google