SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, June 22, 2017

DONDANG SAYANG MANJA2 KE HEAVY METAL

Appointment hospital Mother pada hari tersebut sangat menguji kesabaran. Ramai patients. Crowded teruk! 

Takpe... Husnuzon2... #SambilUrutDada

~ Inilah rupa paras apabila husnuzon. Yang time tak husnuzon, tak berani nak share. Ngeri!!!

Dipendekkan cerita... appointment berakhir pada pukul 1.00 tengah hari. Lemau dan lembik kami berdua. Perut ni toksah ceritalah. Dari dondang sayang manja2 membawak ke heavy metal pergi dia! Nak pekena nasik kandaq, memang tak mungkinlah. Berdosa, you ols..! Romadhon... ;P

Mother 'direhatkan' kat rumah aku sebab result BP agak tinggi. Bahaya kalau dibiarkan sorang2 kat rumah. 

Maka dapatlah iftar dengan Mother lagi... Hikmah tu. Alhamdulillah... ;)

~ Air tangan Mother + PARAM. Of course air tangan Mother yang paling win..! ;D

Nasik putih (Mother masak)
Deep Fried Bawal Cermin & Cencaru (Mother masak)
Terung Rebus (Mother masak)
Peria Tumis Telur (Mother masak)
Sambal Belacan (Mother masak)
Lemang (PARAM)
Murtabak (PARAM)
Cencaru Bakar (PARAM)
Pelam Epal (PARAM)

Kenyang. Alhamdulillah...

Kemudian, menung. 
Menung meneliti saiz perut. Ha3.... Hadoih!


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

Nour Adieb said...

Of course air tangan mak paling win 😄👍👍👍 Wahhh, banyaknya makanan 😱

Zie Madini said...

Betul tu. air tangan mother memang sentiasa di hati n win above all. hehehe

ArELeEz said...

Nour Adieb,
setuju, xsyak lagik! air tangan mak = awesome to the moon & back! he3..

alhamdulillah.. rejeki.

ArELeEz said...

Zie Madini,
tiada tandingan.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google