SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, March 28, 2016

SELFIE DENGAN 'LEE KWANG SOO'

#Throwback

Seksyen seterusnya... Lagik mencabar minda, menguji mental & fizikal untuk dapat result gambar 3d yang cun. Tengok, pikir & pose konsep ia.

Tak boleh malu & jangan amik peduli sangat mata2 yang memandang. Assume je mata2 yang memandang tu tengah carik inspirasi, cara macam manalah yang paling thorrbahekkk... untuk pose. ;D

~ Badak berendam nak makan orang.

~ Picnic kat Kutub Utara. Ko mampu pakai baju denim dengan pants biasa je di celah2 iceberg yang bersepah2 tuh??! ;P

~ Musuh ketat si beruang kutub. Alaaa... pasal tembikai je pun... Isk3...

~ Tajam nau2 gigi jerung tu! Tanjat gigirl! Huuuuuu......

~ Surfing kat Lautan Hindi.

~ Ikan apa ntah?! Huduh nau2 rupa paras ia!

~ Pertandingan bibir terseksi. Ha3...

~ Penaklukan sutun kurita...

~ #DahLetih Ha3...

~ Yang sorang ni tak letih2 lagik. Gigih jadik Puteri Mutiara. Ahaks...

~ Selepas 'recharge', minum mineral water 1/2 botol besar.

~ Kunci kejayaan... Ecewah!

~ Selfie dengan 'Lee Kwang Soo'. He3...

~ Cubaan untuk bersikap friendly dengan penghuni hutan.

~ #LetihLagi Terkapai2 atas daun teratai. Ha3...

Syiok, ok... 'bermain2' dengan 3D art ni..! Tak dinafikan, memang letih. Tapi, bila tengok balik hasilnya, dapat 1 kepuasan! Rasa bertenaga balik nak sambung pose kat seksyen2 seterusnya. 


:: A.R.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kat mane ni ? mcm best ke? hihihi ikan hodoh tu ikan paus kan ? bukan main lagi siap surfing bagai ...hahahhaa

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
kat art in paradise 3d art museum langkawi. best!aah kot.. ikan paus kot.. hodoh sket sbb kekurangan kolagen kot.. ha3.. surfing sambil senyum menawan konsep dia. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google