SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, October 18, 2018

WOW! KITA HEBAT!

#Throwback

Aim untuk tengok acara diving kat Pusat Akuatik Tunku Zara. Alhamdulillah... selamat sampai. 

Lepas berpusing2 mencarik parking, finally dapat se-lot. Strategik. Baik punya..! Depan Pusat Akuatik Tunku Zara. Tak jauh sangat nak menapak. Make up pun tak sempat cayaq. Siap boleh jalan berpimpinan tangan dengan riang. 

Haaa... nampak tak explanation & description tu? Over nau! Ha3...

~ Point of view.

Malas nak bersesak, berebut2 kat port paling terdekat. Cukuplah di sini. Pemandangan straight je.

~ Selfie kenang2-an... Rasa nak terjun tiruk bila tengok kolam renang saiz olimpik tuh. Owh... nom3..!!! Ha3...

Oppa tapau Nasik Kak Wok. Kami lunch dalam kereta je. 'Sayangkan' parking kekdahnya... Sebab lepas tu, nak menapak pulak ke Stadium Perak. Nak tengok acara olahraga. Dah alang2 berpanas, biar bermandi peluh terus. Eceh! 

~ High jump

~ Ada sorang high jumper ni, muka cam Raf Yaakob. 

~ Dari jauh memang sejibik wooo... Coach dia pulak (mat salleh berbaju biru) sejibik cam David Mckienzie, hubby Lana Nodin. Isk3... macam acara olahraga artis pulak. Hiks...

~ Selfie kenang2-an sekali lagik...

~ Keychain & fridge magnet sebagai souvenir.

Kemudian, pulang... 

1 of bucket list i.e SUKMA 2018 = Checked! Wow! Kita Hebat! ;D


*Tamat...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



No comments:

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google